Business Development & foodora Market

Osasto jakautuu kolmeen eri kokonaisuuteen:

 • Liiketoiminnan kehitys

  Liiketoiminnan kehitys

  Käytännön tekeminen koostuu kehityskohteiden tunnistamisesta, kehitysprojektien vetämisestä sekä tiettyjen isompien kokonaisuuksien (kuten asiakaskokemuksen) jatkuvasta kehittämisestä. Kehitystyötä tehdään vahvasti yhteistyössä muiden osastojen kanssa ja Business Development toimii usein koordinoivana sekä projekteja johtavana yksikkönä.

 • Uudet liiketoimintamahdollisuudet

  Uudet liiketoimintamahdollisuudet

  Business Development vastaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta sekä niiden lanseeraamisesta. Esimerkiksi foodora market liiketoiminnan sekä foodoran shop-puolen jalkauttaminen ovat olleet Business Developmentin vastuulla. Tällä hetkellä tiimi kehittää myös täysin uutta pikakuljetuspalvelua joka tulee mahdollistamaan nopeat kuljetukset foodoran alustan ulkopuolella, tarkoittaen että kuluttajat voivat tilata foodoran pikakuljetuksen verkkokauppa ostoksilleen.

 • Data ja analytiikka

  Data ja analytiikka

  Data on iso osa liiketoiminnan kehittämistä ja täten Business Development osastolla keskitytään paljon analytiikkaan ja datan käsittelyyn. Sen lisäksi että analytiikkaa käytetään liiketoiminnan kehittämiseen, Business Development tarjoaa myös muille osastoille dataa sekä analyyseja tukemaan heidän päätöksentekoa.