Foodora - Jobs Listing Foodora - Jobs Listing

Oletko uusi supersankarimme?

 • Toimisto

  Toimisto

  foodoran päätoimisto sijaitsee Helsingissä, Pasilassa. Meillä työskentelee noin 200 supersankaria, joilta löytyy uskomaton määrä erilaista osaamista, kunnianhimoa, intoa ja tiimihenkeä. Toimialamme on kaikkea muuta kuin tylsä. Meille on harvemmin tarjolla valmiita vastauksia, vaan pikemmin muutoksen tuomia mahdollisuuksia. Meistä tämä on kiehtovaa – toivottavasti sinustakin. Tervetuloa mukaan!

 • Foodora market

  Foodora market

  Foodora Market mullistaa suomalaisen päivittäistavarakaupan. Kasvamme kovaa vauhtia ja tällä hetkellä meillä on kymmenen varastomyymälää eri puolella Suomea. Toimitamme asiakkaillemme laajan yli 3500 tuotteen valikoiman vuoden jokaisena päivänä.

 • Lähettikumppanit

  Lähettikumppanit

  Lähettikumppaniverkostomme on liiketoimintamme sykkivä sydän. Verkostomme koostuu tuhansista lähetistä, jotka mahdollistavat nopeat ja sujuvat toimitukset asiakkaille. Tarjoamme lähettikumppaneillemme joustavan tavan ansaita silloin kuin heille sopii parhaiten. Kehitämme jatkuvasti toimitusmalliamme palvelemaan sekä asiakkaitamme että lähettikumppaneitamme entistä paremmin.

foodora.fi Instagramissa